Moderator: Moderatorzy
Jakbym o sobie czytała....Mila pisze: ↑14 paź 2017, 22:45Kryzys wieku średniego mojego Męża trwa już dobrych kilka lat. W tym czasie różne rzeczy słyszałam - łącznie z tym że chciałby spakować plecak i wyjechać gdzieś przed siebie. Taki chłopiec w ciele faceta.
Cierpliwości i miłości w sobie mam dosyć - ale czy jest szansa aby takie duże dziecko, które w Boga i miłość nie wierzy poczuło, że jest Mężczyzną, Ojcem, Mężem a nie skupiało się na sobie i swoich potrzebach?
Podobne słowa usłyszałam od księdza u którego szukałam pomocy.
Niezapominajko a konkretnie od którego rozdziału?Niezapominajka pisze: ↑15 paź 2017, 14:44Dziewczyny, i nie tylko, polecam Wam książkę Kochaj siebie a nie ważne z kim się zwiążesz, trochę ciężka z początku, ale od strony 126 sama prawda i cenne rady.
odpowiedzi na takie pytania chyba trzeba poszukać u księdza który jest prawnikiem kanonistą. Spróbuj poszukać przy Kurii.Mila pisze: ↑16 paź 2017, 12:01
Czy przysięga, którą Mąż składał w dniu ślubu mając jednocześnie poczucie, że wierności mi nie dochowa, jest tym węzłem, którego ja nie powinnam rozrywać?
Jak traktować sakrament małżeństwa jeżeli mój Mąż zanim złożył przysięgę zakładał, że będzie zdradzał mnie po ślubie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości