Proszę o modlitwę w intencji uzdrowienia serca mojej żony i mojego. Żeby pan Bóg napełnił nasze serca miłość do siebie wzajemna.
I pomógł nam uzdrowić naszą relację i odbudować małżeństwo i rodzinę.
Tygodniowa modlitwa za konkretne osoby
Moderator: Moderatorzy
-
- Jestem: w kryzysie małżeńskim
Re: Tygodniowa modlitwa za konkretne osoby
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2023, 22:56 przez Niepozorny, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wycięto imię
Powód: wycięto imię
Proszę o modlitwę w intencji mojego pojednania z rodzicami męża oraz o prowadzenie Ducha Świętego dla mnie, męża, sędziów i innych osób zaangażowanych w proces na czas rozpatrywania apelacji.
Proszę też o modlitwę o łaskę Spowiedzi Świętej dla mojego męża przez wstawiennictwo Matki Bożej Łaskawej.
Proszę też o modlitwę o łaskę Spowiedzi Świętej dla mojego męża przez wstawiennictwo Matki Bożej Łaskawej.
Matko Boża proszę Cię o połączenie na nowo i uzdrowienie małżeństwa Agnieszki i Michała. Proszę, aby miłość, która nas połączyła kiedyś przed laty, odrodziła się w naszych sercach na nowo, abyśmy wrócili do siebie i odbudowali nasze małżeństwo. Proszę dla nas o łaskę pojednania, nawrócenia, opamiętania i przebaczenia. Proszę o pomoc w znalezieniu przeze mnie odpowiedniej pracy oraz o godne wynagrodzenie, które pozwoli na życie bez stresów, spłatę kredytów i długów. Proszę w intencji naszego starszego Syna, który niedługo zostanie studentem - o światło Ducha Św. dla Niego i prowadzenie.
Witajcie serdecznie,
Na nadchodzący tydzień modlitwie polecamy następujące intencje:
Zdrowaś Maryjo...
Pozdrawiam serdecznie i Błogosławionego tygodnia życzę,
Bławatek
Na nadchodzący tydzień modlitwie polecamy następujące intencje:
Grzegorz1985 pisze: ↑18 wrz 2023, 21:58Proszę o modlitwę w intencji uzdrowienia serca mojej żony i mojego. Żeby pan Bóg napełnił nasze serca miłość do siebie wzajemna.
I pomógł nam uzdrowić naszą relację i odbudować małżeństwo i rodzinę.
Ruta pisze: ↑21 wrz 2023, 1:16Proszę o modlitwę w intencji mojego pojednania z rodzicami męża oraz o prowadzenie Ducha Świętego dla mnie, męża, sędziów i innych osób zaangażowanych w proces na czas rozpatrywania apelacji.
Niech Dobry Bóg wysłucha próśb kierowanych do Niego, niech wleje na wszystkich potrzebne łaski i dary, niech ześle Ducha Świętego z jego darami oraz wlewa spokój i nadzieję tak bardzo potrzebne gdy ciężko i źle. A Ty, Maryjo zanoś te wszystkie prośby Bogu i wstawiaj się za nami.MKPINS pisze: ↑23 wrz 2023, 7:22Matko Boża proszę Cię o połączenie na nowo i uzdrowienie małżeństwa Agnieszki i Michała. Proszę, aby miłość, która nas połączyła kiedyś przed laty, odrodziła się w naszych sercach na nowo, abyśmy wrócili do siebie i odbudowali nasze małżeństwo. Proszę dla nas o łaskę pojednania, nawrócenia, opamiętania i przebaczenia. Proszę o pomoc w znalezieniu przeze mnie odpowiedniej pracy oraz o godne wynagrodzenie, które pozwoli na życie bez stresów, spłatę kredytów i długów. Proszę w intencji naszego starszego Syna, który niedługo zostanie studentem - o światło Ducha Św. dla Niego i prowadzenie.
Zdrowaś Maryjo...
Pozdrawiam serdecznie i Błogosławionego tygodnia życzę,
Bławatek