Tygodniowa modlitwa za konkretne osoby

Moderator: Moderatorzy

Grzegorz1985
Jestem: w kryzysie małżeńskim

Re: Tygodniowa modlitwa za konkretne osoby

Post autor: Grzegorz1985 » 18 wrz 2023, 21:58

Proszę o modlitwę w intencji uzdrowienia serca mojej żony i mojego. Żeby pan Bóg napełnił nasze serca miłość do siebie wzajemna.
I pomógł nam uzdrowić naszą relację i odbudować małżeństwo i rodzinę.
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2023, 22:56 przez Niepozorny, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wycięto imię

Ruta
Jestem: w separacji

Post autor: Ruta » 21 wrz 2023, 1:16

Proszę o modlitwę w intencji mojego pojednania z rodzicami męża oraz o prowadzenie Ducha Świętego dla mnie, męża, sędziów i innych osób zaangażowanych w proces na czas rozpatrywania apelacji.
Proszę też o modlitwę o łaskę Spowiedzi Świętej dla mojego męża przez wstawiennictwo Matki Bożej Łaskawej.

MKPINS

Post autor: MKPINS » 23 wrz 2023, 7:22

Matko Boża proszę Cię o połączenie na nowo i uzdrowienie małżeństwa Agnieszki i Michała. Proszę, aby miłość, która nas połączyła kiedyś przed laty, odrodziła się w naszych sercach na nowo, abyśmy wrócili do siebie i odbudowali nasze małżeństwo. Proszę dla nas o łaskę pojednania, nawrócenia, opamiętania i przebaczenia. Proszę o pomoc w znalezieniu przeze mnie odpowiedniej pracy oraz o godne wynagrodzenie, które pozwoli na życie bez stresów, spłatę kredytów i długów. Proszę w intencji naszego starszego Syna, który niedługo zostanie studentem - o światło Ducha Św. dla Niego i prowadzenie.

Bławatek
Jestem: w kryzysie małżeńskim

Post autor: Bławatek » 24 wrz 2023, 22:11

Witajcie serdecznie,

Na nadchodzący tydzień modlitwie polecamy następujące intencje:
Oliwka pisze:
18 wrz 2023, 12:44
Bóg zapłać za dotychczasową modlitwę i w dalszym ciągu proszę o modlitwe w intencji właściwego odczytania Woli Bożej w naszym życiu i małżeństwie oraz opieke Matki Bozej dla naszych dzieci.
Grzegorz1985 pisze:
18 wrz 2023, 21:58
Proszę o modlitwę w intencji uzdrowienia serca mojej żony i mojego. Żeby pan Bóg napełnił nasze serca miłość do siebie wzajemna.
I pomógł nam uzdrowić naszą relację i odbudować małżeństwo i rodzinę.
Ruta pisze:
21 wrz 2023, 1:16
Proszę o modlitwę w intencji mojego pojednania z rodzicami męża oraz o prowadzenie Ducha Świętego dla mnie, męża, sędziów i innych osób zaangażowanych w proces na czas rozpatrywania apelacji.
Proszę też o modlitwę o łaskę Spowiedzi Świętej dla mojego męża przez wstawiennictwo Matki Bożej Łaskawej.
MKPINS pisze:
23 wrz 2023, 7:22
Matko Boża proszę Cię o połączenie na nowo i uzdrowienie małżeństwa Agnieszki i Michała. Proszę, aby miłość, która nas połączyła kiedyś przed laty, odrodziła się w naszych sercach na nowo, abyśmy wrócili do siebie i odbudowali nasze małżeństwo. Proszę dla nas o łaskę pojednania, nawrócenia, opamiętania i przebaczenia. Proszę o pomoc w znalezieniu przeze mnie odpowiedniej pracy oraz o godne wynagrodzenie, które pozwoli na życie bez stresów, spłatę kredytów i długów. Proszę w intencji naszego starszego Syna, który niedługo zostanie studentem - o światło Ducha Św. dla Niego i prowadzenie.
Niech Dobry Bóg wysłucha próśb kierowanych do Niego, niech wleje na wszystkich potrzebne łaski i dary, niech ześle Ducha Świętego z jego darami oraz wlewa spokój i nadzieję tak bardzo potrzebne gdy ciężko i źle. A Ty, Maryjo zanoś te wszystkie prośby Bogu i wstawiaj się za nami.
Zdrowaś Maryjo...

Pozdrawiam serdecznie i Błogosławionego tygodnia życzę,

Bławatek

ODPOWIEDZ