Tygodniowa modlitwa za konkretne osoby

Moderator: Moderatorzy

Marcin1M
Jestem: w kryzysie małżeńskim

Re: Tygodniowa modlitwa za konkretne osoby

Post autor: Marcin1M »

Proszę o modlitwę za moje małżeństwo. Jesteśmy w wielkim kryzysie, żona chce rozwodu
AlaCK

Post autor: AlaCK »

Proszę o modlitwę za mojego męża aby miał siłę ratować nasze małżeństwo 🙏🙏🙏
krecik

Post autor: krecik »

Proszę o modlitwę za moje małżeństwo, za rozstanie Męża z kochanką i powrót do mnie i syna. Proszę o wskrzeszenie w Mężu miłości do mnie.
consensus
Jestem: po rozwodzie

Post autor: consensus »

Proszę o modlitwę, za moje malzenstwo. Powrót męża do malzenstwa. Mniej nas w opiece Matko Boża
Bławatek

Post autor: Bławatek »

Witam serdecznie,

Na nadchodzący tydzień modlitwie polecamy następujące intencje:
MagdaEva7 pisze: 12 sie 2024, 21:02 Proszę o modlitwe za moje małżeństwo i za moją rodzinę i dzieci.trudno się żyje w tych czasach,proszę o modlitwe. Bóg zapłać
Marcin1M pisze: 14 sie 2024, 18:35 Proszę o modlitwę za moje małżeństwo. Jesteśmy w wielkim kryzysie, żona chce rozwodu
AlaCK pisze: 15 sie 2024, 15:32 Proszę o modlitwę za mojego męża aby miał siłę ratować nasze małżeństwo 🙏🙏🙏
krecik pisze: 16 sie 2024, 16:56 Proszę o modlitwę za moje małżeństwo, za rozstanie Męża z kochanką i powrót do mnie i syna. Proszę o wskrzeszenie w Mężu miłości do mnie.
consensus pisze: 18 sie 2024, 16:00 Proszę o modlitwę, za moje malzenstwo. Powrót męża do malzenstwa. Mniej nas w opiece Matko Boża
W miesiącu sierpniu często wspominamy naszą Ukochaną Matkę Maryję, chociażby ze względu na Święto Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny - Matki Boskiej Zielnej, jak również ze względu na liczne pielgrzymowanie do Sanktuariów Maryjnych, dlatego prośmy za Jej wstawiennictwem o potrzebne łaski i dary dla wszystkich małżeństw i ludzi w kryzysach. Nasza Ukochana Matko, zanosimy Ci wiele intencji z prośbą byś się za proszącymi oraz za wszystkimi w potrzebie wstawiała i zanosiła te prośby Swojemu Synowi a naszemu Panu. Otocz też wszystkich Swoją Matczyną opieką i pomagaj znosić wszelkie trudy i przeciwności losu.
Pod Twoją Obronę...

Błogosławionego tygodnia życzę

Pozdrawiam serdecznie
Bławatek
AlaCK

Post autor: AlaCK »

Proszę o modlitwę aby mój mąż dał Nam szansę na ratowanie małżeństwa. By zwrócił się o pomoc do Boga 🙏😔
krecik

Proszę o modlitwę za moje małżeństwo, żeby Mąż zakończył związek z kochanką i wrócił do mnie i do syna.
Bławatek

Witam serdecznie,

Na nadchodzący tydzień modlitwie polecamy intencje:
AlaCK pisze: 23 sie 2024, 14:21 Proszę o modlitwę aby mój mąż dał Nam szansę na ratowanie małżeństwa. By zwrócił się o pomoc do Boga 🙏😔
krecik pisze: 24 sie 2024, 14:09 Proszę o modlitwę za moje małżeństwo, żeby Mąż zakończył związek z kochanką i wrócił do mnie i do syna.
Dobry Boże zanosimy Ci te prośby jak i również polecamy wszystkie trudne małżeństwa by odchodzący małżonkowie potrafili zawrócić z drogi, którą obrali i wrócili do rodziny i wspólnie z drugim małżonkiem budowali nowe, lepsze małżeństwo.

Dobry Boże daj wszystkim taką wiarę byśmy za Szymonem Piotrem na Twoje zapytanie mogli powtórzyć słowa z dzisiejszej Ewangelii: '«Czyż i wy chcecie odejść?» Odpowiedział Mu Szymon Piotr: «Panie, do kogo pójdziemy? Ty masz słowa życia wiecznego. A my uwierzyliśmy i poznaliśmy, że Ty jesteś Świętym Bożym»' (J 6, 68-69). A szczególnie tym którzy wątpią, nie wierzą, są daleko od Ciebie, daj poznać właściwe drogi i Twoją naukę i miłość.

Serdecznie pozdrawiam
Bławatek
Blick
Jestem: w trakcie rozwodu

Post autor: Blick »

Bardzo proszę o modlitwę w intencji uratowania naszego małżeństwa przed rozwodem. Data rozprawy jest już wyznaczona na październik, mąż nie zgadza się na wycofanie papierów. Bóg zapłać
Marcin1M

Bardzo proszę o modlitwę w intencji uratowania mojego małżeństwa. Proszę o modlitwę za moją żonę aby nie wnosiła pozwu rozwodowego . Amen
Bławatek

Witam serdecznie,

Na nadchodzący tydzień modlitwie polecamy następujące intencje:
Blick pisze: 26 sie 2024, 17:28 Bardzo proszę o modlitwę w intencji uratowania naszego małżeństwa przed rozwodem. Data rozprawy jest już wyznaczona na październik, mąż nie zgadza się na wycofanie papierów. Bóg zapłać
Marcin1M pisze: 31 sie 2024, 8:22 Bardzo proszę o modlitwę w intencji uratowania mojego małżeństwa. Proszę o modlitwę za moją żonę aby nie wnosiła pozwu rozwodowego . Amen
Dobry Boże, ślubując sobie w Twojej obecności, mieliśmy nadzieję że jest to przysięga na całe życie, jednakże nasi małżonkowie nie zawsze potrafią trwać w tej ślubowanej miłości, wierności i uczciwości małżeńskiej. Niejednokrotnie, zatracają się i dążą do rozwodu, dlatego prosimy Cię o pomoc w sytuacjach dla nas trudnych, gdy trzeba na codzień, ale też w sądzie świadczyć o miłości i wierności nie tylko wobec małżonka, ale też wobec Ciebie i Twojej nauki. Pomóż zagubionym małżonkom wrócić na dobrą drogę, odnaleźć drogę do Ciebie. A nam wszystkim pomagaj mieć dobre i czyste serca byśmy zawsze czynili dobro a unikali grzechu i zła.
Ojcze Nasz...

Pozdrawiam serdecznie
Bławatek
consensus
Jestem: po rozwodzie

Post autor: consensus »

Proszę o modlitwę, aby mąż wrocil do naszego małżeństwa, rodziny....żebyśmy mogli na nowo odnowic przysiege małżeńską. Mniej nas w Boże w opiece.
Marcin1M

Proszę o błogosławieństwo Boże i uratowanie związku małżeńskiego Agnieszki i Marcina
krecik

Proszę o modlitwę za moje małżeństwo. Proszę, by Mąż zostawił kochankę i wrócił do mnie i syna. By znów był Mężem i Ojcem.
Bławatek

Witam serdecznie,

Na nadchodzący tydzień modlitwie polecamy następujące intencje :
consensus pisze: 02 wrz 2024, 14:58 Proszę o modlitwę, aby mąż wrocil do naszego małżeństwa, rodziny....żebyśmy mogli na nowo odnowic przysiege małżeńską. Mniej nas w Boże w opiece.
Marcin1M pisze: 07 wrz 2024, 7:53 Proszę o błogosławieństwo Boże i uratowanie związku małżeńskiego Agnieszki i Marcina
krecik pisze: 07 wrz 2024, 21:02 Proszę o modlitwę za moje małżeństwo. Proszę, by Mąż zostawił kochankę i wrócił do mnie i syna. By znów był Mężem i Ojcem.
Dobry Boże chroń wszystkie rodziny przed rozpadem, a tym którzy błądzą daj przejrzeć i uzdrów w nich to co rani i źle funkcjonuje. A wszystkim pomóż mieć wiarę silną i nadzieję, która mimo wszystko pozwala żyć i trwać w dobru.
Maryjo prowadź nas i zanoś wszystkie prośby naszemu Bogu. Wstawiaj się za nami i otocz swą matczyną opieką.
Pod Twoją obronę...

Pozdrawiam serdecznie
Bławatek
ODPOWIEDZ