Tygodniowa modlitwa za konkretne osoby

Moderator: Moderatorzy

krecik

Re: Tygodniowa modlitwa za konkretne osoby

Post autor: krecik »

Proszę o modlitwę za mojego męża, by potrafił zapanować, stłamsić w sobie uczucia do kochanki i wrócił do mnie i syna, by zapanował nad swoimi pokusami, pragnieniami i zaczął budować relację ze mną.
Anulka73
Jestem: w kryzysie małżeńskim

Post autor: Anulka73 »

Proszę o modlitwę za uzdrowienie naszego małżeństwa i otwarcie męża na działanie ducha świętego oraz o wzajemne zrozumienie i miłość w rodzinie
Bławatek

Post autor: Bławatek »

Witam serdecznie,

Na nadchodzący tydzień modlitwie polecamy intencje:
Oliwka pisze: 30 sty 2025, 3:31 Proszę o modlitwę w intencji dzieci o dary Ducha sw. o czystość i godność kobiecą dla nich.
krecik pisze: 01 lut 2025, 16:36 Proszę o modlitwę za mojego męża, by potrafił zapanować, stłamsić w sobie uczucia do kochanki i wrócił do mnie i syna, by zapanował nad swoimi pokusami, pragnieniami i zaczął budować relację ze mną.
Anulka73 pisze: 02 lut 2025, 10:30 Proszę o modlitwę za uzdrowienie naszego małżeństwa i otwarcie męża na działanie ducha świętego oraz o wzajemne zrozumienie i miłość w rodzinie
Prośmy Dobrego Boga o wysłuchanie tych polecanych intencji, by wszyscy mogli wzrastać w miłości i wzajemnym zrozumieniu oraz poznać swoje słabości i złe skłonności i dzięki Bożej pomocy z nimi walczyć.
A dla siebie prośmy o nadzieję i wiarę tak wielką jak miał Symeon, który w małym chłopcu zobaczył Tego, który przynosi zbawienie. Prośmy Ducha Świętego by i nami dobrze kierował i prowadził właściwymi ścieżkami.
A we wspomnienie Matki Gromnicznej prośmy Maryję by ochroniła nas od każdego zła.
Matko Gromniczna, módl się za nami.

Błogosławionego tygodnia życzę

Pozdrawiam serdecznie
Bławatek
Miłość nigdy nie dzieje się sama... potrzebna jest konkretna robota
Bławatek

Post autor: Bławatek »

Witam serdecznie,

Nie pojawiły się nowe intencje więc tradycyjnie w tym tygodniu módlmy się za wszystkie małżeństwa będące w kryzysach prosząc o Światło Ducha Świętego, Boże prowadzenie i wszelką pomoc i wsparcie we wszelkich trudnościach.

I pamiętajmy, że Bóg pragnie naszego dobra, a Jezus wielokrotnie wołał "Nie bój się", więc usłyszmy te słowa i przyjmijmy taką postawę. Bóg pragnie byśmy Mu zaufali i pozwolili się prowadzić. On wie co jest dla nas najlepsze i którymi drogami najlepiej nas prowadzić. Tylko odrzućmy lęk i nasze chęci by po swojemu ciągle działać.

Przyjdź Jezu.
Jezu ufamy Tobie.

Błogosławionego tygodnia życzę

Pozdrawiam serdecznie

Bławatek
Miłość nigdy nie dzieje się sama... potrzebna jest konkretna robota
ODPOWIEDZ