Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus!
Kolejne spotkanie Ogniska Sychar w Rzeszowie odbędzie się w sobotę 26 października 2024 r. przy Parafii Podwyższenia Krzyża w Rzeszowie, ul. Krakowska 18
Rozpoczynamy Mszą św. o godz.18:00. Po Eucharystii spotykamy się przed Kościołem i przejdziemy do salki.
Temat naszego spotkania, z cyklu o relacjach: "Buduje więzi z innymi odNowa"
Serdecznie zapraszamy
Ks. Zbyszek, Ania i Asia
Uwaga Rzeszów
Moderator: Moderatorzy
Re: Uwaga Rzeszów
Kolejne spotkanie Ogniska Sychar w Rzeszowie odbędzie się w sobotę 30 listopada 2024 r.
Rozpoczynamy Mszą św. o godz.18:00. Po Eucharystii spotykamy się przed Kościołem i przejdziemy do salki.
Temat naszego spotkania, z cyklu o relacjach: "Więzi to MOC, Więzy to PRZE-MOC"
Serdecznie zapraszamy
Ks. Zbyszek, Ania i Asia
Kolejne spotkanie Ogniska Sychar w Rzeszowie odbędzie się w sobotę 30 listopada 2024 r.
Temat naszego spotkania, z cyklu o relacjach: "Więzi to MOC, Więzy to PRZE-MOC"
Serdecznie zapraszamy
Ks. Zbyszek, Ania i Asia
Kolejne spotkanie Ogniska Sychar w Rzeszowie odbędzie się w sobotę 28 grudnia 2024 r.
Temat naszego spotkania, z cyklu o relacjach: "Humor, który rani"
Serdecznie zapraszamy
Ks. Zbyszek, Ania i Asia
Spotkanie świateczno-opłatkowe naszego ogniska odbędzie się w sobotę 4 stycznia 2025r.
Temat naszego spotkania, z cyklu o relacjach: "Humor, który rani"
Serdecznie zapraszamy
Ks. Zbyszek, Ania i Asia
Spotkanie świateczno-opłatkowe naszego ogniska odbędzie się w sobotę 4 stycznia 2025r.
Ciekawy temat spotkania.....
Kolejne spotkanie Ogniska Sychar w Rzeszowie odbędzie się w sobotę 25 stycznia 2025 r.
Temat naszego spotkania "Czego brakuje mi w moim życiu?...O priorytetach słów kilka"
Serdecznie zapraszamy
Ks. Zbyszek, Ania i Asia
Kolejne spotkanie Ogniska Sychar w Rzeszowie odbędzie się w sobotę 25 stycznia 2025 r.
Temat naszego spotkania "Czego brakuje mi w moim życiu?...O priorytetach słów kilka"
Serdecznie zapraszamy
Ks. Zbyszek, Ania i Asia
Kolejne spotkanie Ogniska Sychar w Rzeszowie odbędzie się w sobotę 22 lutego 2025 r.
Temat naszego spotkania "Małżeństwo oczami mężczyzny"
Serdecznie zapraszamy
Ks. Zbyszek, Ania i Asia
Kolejne spotkanie Ogniska Sychar w Rzeszowie odbędzie się w sobotę 22 lutego 2025 r.
Temat naszego spotkania "Małżeństwo oczami mężczyzny"
Serdecznie zapraszamy
Ks. Zbyszek, Ania i Asia