WAKACJE Z SYCHAREM 2025

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Balba
Jestem: po rozwodzie

WAKACJE Z SYCHAREM 2025

Post autor: Balba »

Kochani,

jak Bóg pozwoli, to planujemy w 2025 zaprosić Sycharków na następujące turnusy wakacyjne:

I. w Jastarni - cztery turnusy od 12.07. do 9.08.2025

II. w Koszarawie Bystrej w Beskidzie Żywieckim - jeden turnus od 14.08. do 24.08.2025
www.koszarawa.franciszkanie.pl

Na wszystkich naszych turnusach obecni będą kapłani.

Nie zapewniamy dojazdu zorganizowanego ani opieki do dzieci.

Nasze turnusy są w pełni i bezwzględnie bezalkoholowe - w ośrodkach i na wycieczkach.

NA WAKACJE ZAPRASZAMY SYCHAROWICZÓW oraz PRAGNĄCYCH KORZYSTAĆ Z POMOCY WSPÓLNOTY SYCHAR,
WYŁĄCZNIE SAKRAMENTALNYCH MAŁŻONKÓW Z RODZINAMI, lub bez, KTÓRZY ZDECYDOWANI SĄ ŻYĆ ZGODNIE Z CHARYZMATEM NASZEJ WSPÓLNOTY.

Więcej informacji zamieścimy niedługo, a zapisy rozpoczniemy w maju - planujcie urlopy :D

Z Panem Bogiem.
Gwiazdeczka

Re: WAKACJE Z SYCHAREM 2025

Post autor: Gwiazdeczka »

:D bardzo się cieszę ☺️ i chciałabym bym się muc załapać na taki wyjazd.Za bardzo nie wiem jak mam się zapisać.Prosze o kontakt telefoniczny.[...]
Ostatnio zmieniony 04 mar 2025, 21:42 przez Lawendowa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Wycięto imię
Lawendowa

Post autor: Lawendowa »

Gwiazdeczka pisze: 04 mar 2025, 15:21 Prosze o kontakt telefoniczny.[...]
To tak nie działa. Nasza Wspólnota nie jest biurem podróży z osobami dyżurującymi przy telefonie. Wakacje z Sycharem są okazją do spotkania się, wypoczynku dla:
Balba pisze: 22 sty 2025, 18:47 NA WAKACJE ZAPRASZAMY SYCHAROWICZÓW oraz PRAGNĄCYCH KORZYSTAĆ Z POMOCY WSPÓLNOTY SYCHAR,
WYŁĄCZNIE SAKRAMENTALNYCH MAŁŻONKÓW Z RODZINAMI, lub bez, KTÓRZY ZDECYDOWANI SĄ ŻYĆ ZGODNIE Z CHARYZMATEM NASZEJ WSPÓLNOTY.
Turnusy organizują Sycharowicze, poświęcając na to swój czas wolny, robią to dla całej Wspólnoty i wszelkie niezbędne informacje zamieszczane są tutaj.
Warto zacząć od poczytania Forum, bo nawet jeśli jesteś aktywną Sycharką w realu, to obsługę i zasady Forum warto poznać wcześniej by móc sprawnie korzystać z jego zasobów. Proponuję też przeczytanie wątków dotyczących wakacyjnych turnusów organizowanych w poprzednich latach, sporo tam informacji jak to działa.
Warto uzbroić się w cierpliwość i zaglądać tutaj co jakiś czas. W poprzednim poście jest informacja, że zapisy będą w maju, więc jeszcze chwilę trzeba poczekać.
"Ty tylko mnie poprowadź, Tobie powierzam mą drogę..."
Awatar użytkownika
Balba

Post autor: Balba »

Tak naprawdę to turnusy są organizowane przez fundacje lub ośrodki, dla Sycharków.
ODPOWIEDZ